Munkatársaink

Dr. Ember Alex

irodavezető ügyvéd – az Ember Ügyvédi Iroda alapítója

2005 óta tevékenykedem ügyvédként. A munkajog iránti szakértelmemet és elhivatottságomat igazolja, hogy a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékének tanszékvezető helyettese vagyok. Egyetemi oktatóként évente több száz hallgatónak adom át ismereteimet a munkajog, a szociális jog, és az Európai Unió jogának területéről.

2014 óta az Igazságügyi Minisztérium felkérésére a jogi szakvizsgáztatás során cenzori tevékenységet is ellátok, melynek keretében az a megtiszteltetés ért, hogy számos leendő bíró, ügyész, ügyvéd kolléga szakmai pályájának kezdeti lépéseinél jelen lehetek.

Fő szakterületem: munkajog.

Dr. Kurunczi Péter

ügyvédjelölt

2022. júliusában csatlakoztam az Ember Ügyvédi Irodához, ezzel megkezdve ügyvédjelölti tevékenységemet, korábbi gyakorlatomat helyi közigazgatási szervnél és gazdasági társaságoknál szereztem.
 
Fő szakterületeim: követeléskezelés, vagyonjogi ügyletek, ingatlanjog, építési jog, peres képviselet.

Dr. Nagy Luca

ügyvédjelölt

Ügyvédjelölti tevékenységemet 2022. júliusától kezdtem meg az Ember Ügyvédi Iroda tagjaként. Jogi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem, üzleti jogi szakképesítéssel. Emellett 2022. szeptemberétől elkezdtem a Szegedi Tudományegyetem által szervezett Ingatlanforgalmi szakjogászi képzést.

Fő szakterületeim: ingatlanjog, cégjog, civil szervezetek joga, család és privát vagyonjogi szerződések joga.